fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

// Klantverhalen

Onze klanten aan het woord

Cyberveiligheid is een complexe materie. Daarom doen we onze uiterste best om in elk project vast te houden aan onze kernwaarden; pragmatisch & werkbaar, menselijk & educatief, kost-verantwoord en tot slot in samenwerking met de IT-beheerder.

Dat levert ons niet alleen tevreden klanten op, maar ook mooie succesverhalen. We laten graag enkele van onze klanten zelf aan het woord op deze pagina. 

// Training // Phishing // Bewustmaking

Hoe onze ethisch hacker voor een grote mentaliteitswijziging zorgde bij bouwbedrijf Beneens

Bij de meeste KMO’s is cyberveiligheid geen actueel thema, en worden eventuele maatregelen zoals multifactor authenticatie eerder als een last dan een noodzakelijk kwaad beschouwd door medewerkers. Dat was bij bouwbedrijf Beneens uit Olen niet anders. Totdat het management een opleiding slash hacking demo organiseerden. Wat veroorzaakte deze gehele mentaliteitswijziging?

// Training // Phishing // Bewustmaking

Gemeente Westerlo schakelt ethisch hacker in om haar medewerkers attent te maken voor phishing

Zoals in elke organisatie wordt ook gemeente Westerlo geconfronteerd met ongewenste en gevaarlijke e-mails. Op initiatief van de dienst ict werden alle collega’s bijkomend getraind in het herkennen van dit soort phishing emails.

// Cybersecurity audit // Training // Bewustmaking

Inarto architecten krikt cyberveiligheid op na audit door ethisch hacker

Met acht medewerkers is Inarto architecten een typische Vlaamse KMO. Net zoals vele Vlaamse ondernemingen doen ze beroep op een vaste IT-leverancier die de infrastructuur onderhoudt.
Na een kennismakingsgesprek met onze ethische hacker, en het ontdekken van de subsidiemogelijkheden door
de KMO Portefeuille, hadden zaakvoerders Jesse, Evi, Niko geen verdere overtuiging nodig om een volledige cybersecurity audit te laten uitvoeren door Fox&Fish Cyberdefense.

// Training // Phishing // Bewustmaking

Gemeente Herselt investeert in een "Human Firewall"

Net zoals voor vele organisaties is cyberveiligheid ook voor de Kempense gemeente Herselt een actuele uitdaging. Als u weet dat 90% van de geslaagde hackings en cyberaanvallen een gevolg is van een menselijke fout, en er meer dan 100 administratieve medewerkers actief zijn bij gemeente Herselt, is het vanzelfsprekend dat de menselijke kant van cyberbeveiliging een prioriteit is voor de dienst ICT.

Een greep uit onze tevreden cyberveilige klanten…
Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.