fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

// Klantverhalen

Onze klanten aan het woord

Cyberveiligheid is een complexe materie. Daarom doen we onze uiterste best om in elk project vast te houden aan onze kernwaarden; pragmatisch & werkbaar, menselijk & educatief, kost-verantwoord en tot slot in samenwerking met de IT-beheerder.

Dat levert ons niet alleen tevreden klanten op, maar ook mooie succesverhalen. We laten graag enkele van onze klanten zelf aan het woord op deze pagina. 

// Training // Bewustmaking

Cyberveiligheid in de energiesector: ENGIE doet beroep op Fox&Fish Cyberdefense

In een wereld waar cyberdreigingen steeds groter worden, nemen bedrijven zoals ENGIE proactieve maatregelen om hun systemen, gegevens en medewerkers te beschermen. Hun recente samenwerking met Fox&Fish Cyberdefense benadrukt het belang van cyberveiligheid in de energiesector en illustreert hoe organisaties deze uitdagingen kunnen aangaan. Ontdek hoe deze samenwerking heeft bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn van cyberveiligheid en het versterken van de beveiligingsmaatregelen binnen ENGIE. 

// Training // Bewustmaking

Verhoogd cyberveiligheidsbewustzijn bij dotNET lab dankzij Fox&Fish Cyberdefense

dotNET lab begreep het groeiende belang van cyberveiligheid in de huidige digitale wereld. Om de kwaliteit van opgeleverde projecten op vlak van cybersecurity te verhogen, en de weerbaarheid tegen cyberaanvallen te versterken in hun projecten, heeft dotNET lab samengewerkt met Fox&Fish Cyberdefense voor een op maat gemaakte cybersecurity-training voor hun IT-professionals en ontwikkelaars.

// Training // Bewustmaking // Penetratietesten

Remmicom beschermt klanten tegen "supply chain attacks"

Remmicom, een leverancier van software-oplossingen voor lokale overheden in België, ging een partnerschap aan met Fox&Fish Cyberdefense om hun verdediging tegen supply chain-aanvallen te versterken. Remmicom begrijpt het belang van cyberbeveiliging bij het beschermen van hun klanten en koos voor de beveiligingsdiensten van Fox&Fish om hun softwareproducten te beveiligen enerzijds, en hun medewerkers bewuster te maken van cyberveilig gedrag. Dankzij deze samenwerking kan Remmicom zijn klanten beter beschermen tegen mogelijke cyberdreigingen en de integriteit van zijn software supply chain behouden.

// Training // Phishing // Bewustmaking

Hoe onze ethisch hacker voor een grote mentaliteitswijziging zorgde bij bouwbedrijf Beneens

Bij de meeste KMO’s is cyberveiligheid geen actueel thema, en worden eventuele maatregelen zoals multifactor authenticatie eerder als een last dan een noodzakelijk kwaad beschouwd door medewerkers. Dat was bij bouwbedrijf Beneens uit Olen niet anders. Totdat het management een opleiding slash hacking demo organiseerden. Wat veroorzaakte deze gehele mentaliteitswijziging?

// Training // Phishing // Bewustmaking

Gemeente Westerlo schakelt ethisch hacker in om haar medewerkers attent te maken voor phishing

Zoals in elke organisatie wordt ook gemeente Westerlo geconfronteerd met ongewenste en gevaarlijke e-mails. Op initiatief van de dienst ict werden alle collega’s bijkomend getraind in het herkennen van dit soort phishing emails.

// Cybersecurity audit // Training // Bewustmaking

Inarto architecten krikt cyberveiligheid op na audit door ethisch hacker

Met acht medewerkers is Inarto architecten een typische Vlaamse KMO. Net zoals vele Vlaamse ondernemingen doen ze beroep op een vaste IT-leverancier die de infrastructuur onderhoudt.
Na een kennismakingsgesprek met onze ethische hacker, en het ontdekken van de subsidiemogelijkheden door
de KMO Portefeuille, hadden zaakvoerders Jesse, Evi, Niko geen verdere overtuiging nodig om een volledige cybersecurity audit te laten uitvoeren door Fox&Fish Cyberdefense.

// Training // Phishing // Bewustmaking

Gemeente Herselt investeert in een "Human Firewall"

Net zoals voor vele organisaties is cyberveiligheid ook voor de Kempense gemeente Herselt een actuele uitdaging. Als u weet dat 90% van de geslaagde hackings en cyberaanvallen een gevolg is van een menselijke fout, en er meer dan 100 administratieve medewerkers actief zijn bij gemeente Herselt, is het vanzelfsprekend dat de menselijke kant van cyberbeveiliging een prioriteit is voor de dienst ICT.

// VERTROUWD DOOR GROOT & KLEIN

Een greep uit onze tevreden cyberveilige klanten​

Provincie-West-Vlaanderen-Logo-Vector
logo-Herselt
Logo_Westerlo_2021
logo-ranst-transparant
logo-dotNETlab
logo_vsdc
logo-BIV-full
logo-vanhout
logo-beneens-slogan
logo-engie-bluebg
logo-gheystransport-transparant
logo-remmicom-rechthoek
logo-Tec7
logo-hdb
logo-becom
logo-emgroup
logo-metalix