fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

// Cyberveiligheid in beweging

Inzichten rond cybersecurity

Cyberveiligheid is een materie in constante beweging. Dagelijks zijn er nieuwe evoluties, ontwikkelingen, inzichten en gevaren. Bij Fox&Fish Cyberdefense vinden we het belangrijk dat onze klanten begrijpen wat er in beweging is. Eén van onze vier kernwaarden is niet voor niets dat cyberveiligheid “menselijk & educatief” moet zijn. Via deze pagina’s krijgt u meer duiding, en inzichten op een begrijpelijke manier, zodat u de juiste beslissingen kan maken voor uw onderneming. U kan ons uiteraard ook steeds contacteren voor training- & bewustmakingssessies, ondersteund door live hacking demo’s door een ethisch hacker. 

// Alles wat u moet weten op een begrijpelijke manier uitgelegd

Download onze gratis digitale gidsen

Ransomware gids

Bescherm uw zaak tegen een digitale ransomware gijzeling.

We proberen om een zo realistisch mogelijk beeld te vormen van het risico op ransomware. We vermijden daarbij doemdenken en overdreven bangmakerij, maar gaan ook de harde realiteit niet uit de weg.

Belgische gids voor cyberveiligheid

Deze brochure helpt bedrijven en organisaties om zich te wapenen tegen cyberdreigingen, uiteraard op maat van hun specifieke noden.

Na het lezen van deze gids zou u in staat moeten zijn om te evalueren of uw organisatie klaar is om cyberincidenten aan te pakken.

// Onze blog houdt u up-to-date over cyberveiligheid

Recente publicaties