fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

Een autoriteit op vlak van cybersecurity

Fox&Fish Cyberdefense heeft de beste experten op het  gebied van cyberdefense in huis. Samen met u en uw team staan we garant voor een veiliger internet en IT-infrastructuur door uw bedrijf of organisatie en IT-infrastructuur een onaantrekkelijk en  ontoegankelijk doelwit te maken voor potentiële cyberaanvallers. Uw netwerk. Onze zorg.

Bovendien willen we ondernemingen zo weer de ruimte en gemoedsrust geven om verder te digitaliseren, te automatiseren en dus om een sterkere economische positie in te nemen. Alleen zo kunnen we zorgen dat onze bedrijven op een eerlijke manier kunnen blijven concurreren, lokaal of internationaal.

Bij Fox&Fish Cyberdefense willen we cyberbeveiliging toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen.

Logo DataNews
Fox&Fish Cyberdefense behaalde een top 5 positie bij de DataNews Awards in de categorie "Cybersecurity Company of the Year"

Als je enkel een hamer hebt, lijkt ieder probleem op een nagel. Daarom hebben wij goed gevulde gereedschapskist. Hieronder een kleine selectie van de tools die wij inschakelen om u steeds op de beste manier verder te helpen.

Fox&Fish Cyberdefense - Beschermt terwijl u digitaliseert
// Succesvol samenwerken

Waarom kiezen voor Fox&Fish Cyberdefense?

We geloven dat beveiliging tegen digitale aanvallen (in niet-kritische omgevingen) maar succesvol zijn wanneer ze op maat zijn van de organisatie. De inspanningen, kosten en procedures moeten in verhouding staan tot het risico. Ze moeten vol te houden zijn en mogen de dagelijkse werking van het bedrijf niet verstoren.

Bij Fox&Fish Cyberdefense werken we dan ook op basis van volgende pijlers:
  • Pragmatisch & werkbaar
  • Menselijk & educatief
  • Kost-verantwoord
  • In samenwerking met de IT-beheerder

We geloven dat beveiliging tegen digitale aanvallen maar succesvol is wanneer ze op maat van de organisatie is.

// Een bewezen methodologie

Hoe we u beschermen

Bij Fox&Fish Cyberdefense werken we op drie domeinen om uw organisatie te beveiligen tegen hacking en cyberaanvallen. De diepgang van de uitwerking binnen elk domein wordt steeds op maat van uw onderneming bepaald na een intake gesprek.

Audits & risicoanalyse

van uw organisatie
Training & bewustmaking

van uw medewerkers
Implementatie & incident response

op uw IT-infrastructuur

Deze drie domeinen maken deel uit van een overkoepelende cyber beveiligingsstrategie. Naast de actieve uitvoering van cyberbeveiliging, is het ook belangrijk om de nodige procedures en ICT-beleid op punt te hebben. Zo bent u ook voorbereid wanneer het ondenkbare toch gebeurt.

// The Fox & The Fish

Wie zijn wij?

Zaakvoerders van Fox&Fish Cyberdefense zijn Reinaert Van de Cruys & Mathias Vissers. Reinaert verdiende zijn strepen als ethisch hacker en vond talloze onveiligheden bij zowel KMO’s als grote gekende bedrijven. Mathias begeleidde als digitaal strateeg al verschillende middelgrote & grote bedrijven bij hun digitale transformatie en begrijpt als geen ander wat er leeft bij het management van onze ondernemingen.
Wanneer je met beide heren in gesprek gaat ontdek je onmiddellijk hun passie voor cyberbeveiliging en hacking. Deze passie delen ze graag met zoveel mogelijk mensen op een begrijpbare manier zodat iedereen de hedendaagse risico’s begrijpt en kan inschatten.
Mathias & Reinaert van Fox&Fish

// VERTROUWD DOOR GROOT & KLEIN

Een greep uit onze tevreden cyberveilige klanten​

Cyberveiligheid is een complexe materie. Daarom doen we bij Fox&Fish ons uiterste best om in elk project vast te houden aan onze kernwaarden. Dat levert ons niet alleen tevreden klanten op, maar ook mooie succesverhalen.

Provincie-West-Vlaanderen-Logo-Vector
logo-Herselt
Logo_Westerlo_2021
logo-ranst-transparant
logo-dotNETlab
logo_vsdc
logo-BIV-full
logo-vanhout
logo-beneens-slogan
logo-engie-bluebg
logo-gheystransport-transparant
logo-remmicom-rechthoek
logo-Tec7
logo-hdb
logo-becom
logo-emgroup
logo-metalix
Logo DataNews
Fox&Fish Cyberdefense behaalde een top 5 positie bij de DataNews Awards in de categorie "Cybersecurity Company of the Year"