fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

// Onze kijk op cyberveiligheid

Missie & visie

Bij Fox&Fish Cyberdefense dromen we van een veiliger internet, waar de originele kernwaarden opnieuw centraal staan: open informatiedeling en eenvoudig wereldwijd handelen op een veilige en betrouwbare manier.

Helaas is de digitale wereld de afgelopen jaren in een sneltempo een virtueel slagveld geworden. Schurkenstaten, maffiosi en lone-wolves hebben het ook op Belgische & Nederlandse bedrijven gemunt om gemakkelijk geld te verdienen met online hacking.

Fox&Fish Cyberdefense heeft de beste experten op het gebied van cyberdefense in huis. Samen met u en uw team staan we garant voor een veiliger internet en IT- infrastructuur door uw bedrijf of organisatie en IT-infrastructuur een onaantrekkelijk en ontoegankelijk doelwit te maken voor potentiële  cyberaanvallers. Uw netwerk. Onze zorg.

Bovendien willen we ondernemingen weer de ruimte geven om verder te digitaliseren, te automatiseren en dus om een sterkere economische positie in te nemen. Alleen zo kunnen we zorgen dat onze bedrijven competitief blijven, zowel lokaal als internationaal.

Net zoals in de fysieke wereld valt een inbraak nooit uit te sluiten, maar je kan er wel alles aan doen om het te voorkomen. Bedrijven investeren in hekwerk, toegangscontrole, camerabewaking en andere fysieke maatregelen. Anderzijds blijven virtuele ramen en deuren wagenwijd open en worden passerende dievenbendes zelfs niet opgemerkt.

We geloven dat beveiliging tegen digitale aanvallen maar succesvol is wanneer ze op maat is van de organisatie. De inspanningen, kosten en procedures moeten in verhouding staan tot de risico’s. Ze moeten vol te houden zijn en mogen de dagelijkse werking van het bedrijf niet verstoren.

// Onze werkwijze, op basis van vier beloftes

Onze kernwaarden

We geloven dat beveiliging tegen digitale aanvallen slechts kan werken wanneer ze op maat is van de organisatie. De inspanningen, kosten en procedures moeten in verhouding staan tot het risico. Ze moeten vol te houden zijn en mogen de dagelijkse werking van het bedrijf niet verstoren.

1. Pragmatisch & werkbaar

De geïmplementeerde veiligheidsmaatregelen moeten pragmatisch en werkbaar zijn. Wanneer ze de dagelijkse werking te hard verstoren of vertragen, zoeken mensen automatisch achterpoortjes en wordt het beoogde doel teniet gedaan.

2. Menselijk & educatief

Heel wat van de risico’s kunnen uitgesloten worden door mensen bewust te maken van de risico’s en hun rol die ze daar in spelen. Daarbij staat interactieve educatie centraal.

3. Kost-verantwoord

We geloven in risico’s beperken, niet in risico’s uitsluiten. “Er voor zorgen dat je het minst aantrekkelijke potentiële slachtoffer bent in de virtuele straat. “

De geleverde inspanningen moeten in verhouding staan tot de risico’s. Samen met onze klanten stellen we samen als een goede huisvader een roadmap op om de organisatie te beschermen.

4. In samenwerking met de IT beheerder

Niemand kent het netwerk zo goed als de eigen IT-beheerder. Toch is de IT-beheerder meestal niet de juiste persoon om een degelijke cyberbeveiliging uit te rollen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn een gebrek aan specialistische kennis, de ruimte die blijft voor menselijke slordigheden of de dagdagelijkse realiteit waarbij de IT-beheerder overladen wordt met het operationele gebeuren. Bij Fox&Fish Cyberdefense staat een nauwe samenwerking met de IT-beheerder centraal, waarbij we ons opstellen als een adviseur en uitdager, zodat je als klant het beste resultaat en een optimale beveiliging verkrijgt.

// Een bewezen methodologie

Hoe we u beschermen

Bij Fox&Fish Cyberdefense werken we op drie domeinen om uw organisatie te beveiligen tegen hacking en cyberaanvallen. De diepgang van de uitwerking binnen elk domein wordt steeds op maat van uw onderneming bepaald na een intake gesprek.

Audits & risicoanalyse

van uw organisatie
Training & bewustmaking

van uw medewerkers
Implementatie & incident response

op uw IT-infrastructuur

Deze drie domeinen maken deel uit van een overkoepelende cyber beveiligingsstrategie. Naast de actieve uitvoering van cyberbeveiliging, is het ook belangrijk om de nodige procedures en ICT-beleid op punt te hebben. Zo bent u ook voorbereid wanneer het ondenkbare toch gebeurd.