fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

Tot 45% korting op uw cyberbeveiliging door subsidies

Met steun van de VLAIO subsidie KMO-portefeuille

Erkend dienstverlener VLAIO KMO Portefeuille - Cybersecurity Cyberbeveiliging
// Wat is de KMO Portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel in het leven geroepen door de Vlaamse overheid, en geregeld via het agentschap innoveren & ondernemen (VLAIO). Als Vlaamse KMO kan u bij erkende dienstverleners (door het VLAIO) aankloppen om de werking en kwaliteit van uw onderneming structureel te verbeteren. 

De cyberbeveiliging versterken en de veerkracht verhogen van Vlaamse ondernemingen is daarbij één van de belangrijkste onderdelen geworden. 

// Fox&Fish Cyberdefense is een geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille

Bij Fox&Fish Cyberdefense kan u terecht voor trainingen van uw medewerkers; cfr. het bewustzijn voor het risico verhogen enerzijds, en het herkennen en kunnen omgaan met verdachte situaties anderzijds.

Daarnaast zijn we bij Fox&Fish Cyberdefense ook gespecialiseerd om de huidige risico’s van uw infrastructuur en werking in kaart te brengen (cfr. analyse & probleemstelling door bijvoorbeeld penetratietesten), en dit te vertalen naar een doelgerichte cyberbeveiligingsstrategie & roadmap (cfr de oplossing).

Fox&Fish BV is geregistreerd dienstverlener voor het domein Opleiding DV.O244059 en het domein Advies DV.A244058.

// Hoeveel bedraagt de VLAIO subsidie voor cyberbeveiliging?

Projecten m.b.t. cyberveiligheid krijgen een verhoogde subsidietoelage binnen de kmo-portefeuille.

Kleine ondernemingen krijgen een tussenkomst van 45% en middelgrote ondernemingen krijgen een tussenkomst van 35%.

Het maximale steunplafond per jaar is €7.500. 
Of u een kleine of middelgrote onderneming hebt, kan u via dit schema bepalen. 

 

  Praten over uw cyberbeveiliging?

  Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en wij contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend gesprek.

  // Welke diensten van Fox&Fish komen in aanmerking voor deze subsidie?

  Een groot deel van onze dienstverlening komt in aanmerking voor de subsidies van de kmo-portefeuille.

  Opleidingen en trainingen die het aspect menselijk risico op vlak van cyberbeveiliging sterk verkleinen. Inclusief hacking demo’s, phishing campagnes, social engineering, etc.

  Daarnaast alle strategisch advies om de cyberveiligheid en veerkracht van uw onderneming te vergroten, zoals bijvoorbeeld tabletop oefeningen, procedures, noodplannen, cybersecurity roadmap, etc.

  Tot slot komen ook audits en adviesrapporten op vlak van cyberveiligheid in aanmerking. Denk hierbij aan cyber incident simulatie, penetratie testen, public footprint analysis, gebruikersbeheer, etc; inclusief actieplannen.

  // Welke diensten van Fox&Fish Cyberdefense komen niet in aanmerking?

  De gedachte achter de kmo-portefeuille subsidie is dat de geleverde dienstverlening uw onderneming structureel naar een hoger niveau brengt en sterker maakt. De focus ligt daarbij op advies.

  Gewone bedrijfsuitgaven, of de uitvoering van werkzaamheden die volgen uit een advies, vallen buiten de subsidieregeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de effectieve implementatie van cyberbeveiliging zoals de aankoop en installatie van firewalls, virusscanners, …

  Ook herhalende taken (b.v. structurele penetratietesten of herhalende phishingcampagnes) zijn uitgesloten van de subsidie. 

  // Procedure en voorwaarden

  Wanneer we een samenwerking aangaan, begeleiden we u graag doorheen de aanvraagprocedure. Deze procedure is relatief eenvoudig en verloopt volledig online via het e-loketondernemers

  Belangrijk om te weten is dat u de subsidie pas kan aanvragen zodra u een overeenkomst met ons heeft gesloten, en dat de subsidieaanvraag binnen de 14 kalenderdagen na aanvang van onze geleverde prestaties ingediend moet worden. Indien dit niet correct ingediend wordt, dan verliest u het recht op tussenkomst van VLAIO. 

  Het verloop:

  1. U ondertekent onze offerte voor de training en/of adviesverlening. U kan deze offerte eenvoudig digitaal ondertekenen.
  2. U doet een subsidieaanvraag via het e-loketondernemers.
  3. U stort uw eigen bijdrage op de kmo-portefeuille rekening.
  4. VLAIO stort uw subsidie eveneens op de betreffende kmo-portefeuille rekening.
  5. De prestaties worden uitgevoerd door Fox&Fish Cyberdefense (opleiding of adviesverslagen).
  6. U ontvangt een factuur van Fox&Fish Cyberdefense voor de geleverde prestaties, en betaalt deze online via de kmo-portefeuille. 

  De volledige procedure kan u hier nalezen.