fbpx

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

// Klantverhalen: DotNetLab

Verhoogd cyberveiligheidsbewustzijn bij dotNET lab dankzij Fox&Fish Cyberdefense

dotNET lab begreep het groeiende belang van cyberveiligheid in de huidige digitale wereld. Om de kwaliteit van opgeleverde projecten op vlak van cybersecurity te verhogen, en de weerbaarheid tegen cyberaanvallen te versterken in hun projecten, heeft dotNET lab samengewerkt met Fox&Fish Cyberdefense voor een op maat gemaakte cybersecurity-training voor hun IT-professionals en ontwikkelaars.

dotNET lab logo
Over dotNET lab

dotNET lab is een toonaangevend IT-consultancy-bedrijf uit Westerlo dat zich specialiseert in softwareontwikkeling en IT-diensten. Ze werken met verschillende technologieën zoals .NET Core, Angular, React, NodeJS en Microsft Azure Cloud Services. Hun missie is om innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten die hen helpen om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. 

dotNET lab telt een 60-tal consultants die vooral meewerken aan overheidsprojecten, vaak onderdeel van kritische infrastructuur.

De oplossing: Training door een ethisch hacker

De training, gegeven door onze ethisch hacker Reinaert Van de Cruys, bestond uit een boeiende presentatie en live hacking demo’s die de deelnemers bewust maakten van de realiteit van cyberaanvallen. Dankzij deze opleiding zijn de medewerkers van dotNET lab nu niet alleen bewuster van cyberveilig gedrag, maar besteden ze ook meer aandacht aan cyberveiligheid tijdens de uitvoering van hun projecten en in de code die ze schrijven.

Training bij dotNET lab door ethisch hacker

"Reinaert is iemand die zowel op het vlak van presentatie skills als inhoudelijk op een dergelijk niveau staat, dat alle zestig mensen bijna van hun stoel vielen en nog nieuwe dingen bijgeleerd hebben. Dat is iets wat eigenlijk ik alleen nog maar Reinaert zien doen heb."

Het resultaat: Tevreden klant en verhoogd bewustzijn

De IT-professionals en consultants van dotNET lab waren erg enthousiast na de training en gaven aan, ondanks hun expertise, nieuwe kennis te hebben vergaard op vlak van cyberveiligheid. Ook zaakvoerder Ive Verstappen was zeer tevreden met het resultaat. 

In deze video legt hij uit waarom:

Het belang van cyberveiligheidsbewustzijn

In de huidige digitale wereld, en IT-projecten, is weerbaarheid tegen cyberaanvallen helaas een realiteit waarmee we allemaal rekening moeten houden. Het verhogen van het bewustzijn rond cyberveiligheid is cruciaal om uw bedrijf, software, infrastructuur en gegevens te beschermen tegen hackers en andere cyberdreigingen.

Daarom is het belangrijk dat ook IT-dienstverleners in het begin van de keten, zoals dotNET lab, blijven investeren in cyberveiligheid in de projecten die ze opleveren.

Uw medewerkers ook cyberveiliger maken?

Investeer in bewustmakingsessies voor uw personeel om cyberaanvallen te voorkomen.

Contacteer Fox&Fish Cyberdefense vandaag nog voor hulp bij het versterken van uw cyberveiligheid. Onze trainingen passen we aan aan uw bedrijf en medewerkers. We bieden zowel toegankelijke sessies aan voor medewerkers met weinig computervaardigheden, maar u kan ook bij ons terecht voor deep-dive technische trainingen voor IT-experts.

Bovendien komen deze diensten in de meeste gevallen in aanmerking voor een subsidie via de KMO–portefeuille

Vraag vandaag nog uw cybersecurity audit aan.

Een greep uit onze tevreden cyberveilige klanten…
Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.